Svedbergs skapade rum för liv & lust på Nordbygg

26-29 april förvandlades Nordbygg Stockholmsmässan till nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Vi på Svedbergs var självklart på plats. Vi vill rikta ett stort tack till alla som besökte vår fina monter!

Svedbergs Pro på Nordbygg
Svedbergs Pro på Nordbygg
Svedbergs Pro på Nordbygg
Svedbergs Pro på Nordbygg
Svedbergs Pro på Nordbygg
Svedbergs Pro på Nordbygg
Svedbergs Pro på Nordbygg
Svedbergs Pro på Nordbygg

Epos 200

Epos tvättställskåp 200 i brun ask med Rand front och dubbla tvättställ samt bänkskiva. Inklusive två runda speglar och högskåp med vitrindörr.

Kontakta Svedbergs Pro

Vill du komma i kontakt med någon av våra representanter på Nordbygg? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så fort som möjligt

Epos 160

Epos tvättställsskåp i färgen sand och ovanpåliggande tvättställ samt bänkskiva. Ista spegel och pendelbelysning.

Fokus på kvalitet

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svedbergs Pro

Epos 100

Epos tvättställsskåp 100x45 i vit ask med Relief front och integrerat handtag. Inklusive spegel Valje och högskåp med fri förvaring.

Miljö och hållbarhet – Svedbergs klimatmål

Våra miljöutbildade medarbetare och miljöansvariga utvecklar ständigt Svedbergs alla processer för att minska vår miljöbelastning. Svedbergs arbetar enligt EU:s klimatmål för att minska produkters miljöpåverkan, minska utsläpp för växthusgaser, förbättrad resurseffektivitet, alltid använda hållbart och uthålligt skogsbruk samt att sträva efter en ansvarstagande verksamhet.

Svedbergs Pro hållbarhet

Forma 60

Forma tvättställsskåp 60x45 i svart ek med Kontur front med integrerat handtag. Inkl. Rund spegel Valje, handdukstork och WC.

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Svedbergs ritverktyg

Tvätt & Tork

Förvaring till tvättstugan med högskåp, väggskåp och bänkskåp med bänkskiva.

Referenser & cases

Inspireras och ta del av ett urval av våra avslutade projekt i Sverige och Finland.

Skapa 60

Skapa tvättställsskåp i skiffergrå med låda. Inklusive högskåp utrustat med laddstation och utdragslådor samt WC-stol.

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på vanliga frågor om våra produkter, inför projektering, logistik och orderhantering samt frågor kring eftermarknad.

Intro 55

Intro tvättställsskåp i färgen salvia med 2 lådor och integrerade handtag. Inkl. spegelskåp, badkar med skärmvägg och Yding takduschpaket.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.