Badrumsportalen – exklusivt verktyg för Svedbergs kunder

Badrumsportalen ett exklusivt verktyg för Svedbergs kunder och partners. I portalen finns en integrerad e-handel där du enkelt kan lägga beställningar. Du kan även följa tidigare order i orderhistoriken och ta del av produktbeskrivningar.

Svedbergs badrumsportal

Orderläggning 24/7

I Badrumsportalen kan du lägga en order när som helst, alla dagar i veckan. Du hittar produktinformation, lagersaldo, monteringsanvisningar och produktbilder direkt på de produkter du söker upp.

Svedbergs badrumsportal

Kundunika priser enligt avtal

För att underlätta för dig så visar vi dina kundunika priser i Badrumsportalen, du ser också de rekommenderade priserna för produkterna till slutkonsumenten.

Svedbergs badrumsportal

Orderhistorik på tidigare lagda order

I Badrumsportalen kan du följa dina lagda order i orderhistoriken. Orderhistoriken uppdateras dagligen och du kan snabbt och enkelt göra en ombeställning på redan lagd order.

Svedbergs badrumsportal

Säljstöd och säljverktyg

Använd Badrumsportalen för att snabbt hitta information om produkterna, ta del av produktegenskaper och andra säljverktyg som t.ex. Badrumsboken och prislistan, allt på samma ställe.

Svedbergs badrumsportal

Skapa konto

Skulle du vilja ha ett personligt konto till Badrumsportalen? Kontakta vår projektsupport så skapar vi ett konto direkt!

Skapa konto
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.