Minska våra produkters miljöpåverkan

Vi strävar efter att minska våra produkters miljöpåverkan genom hela värdekedjan. Detta börjar redan i produktuvecklingsstadiet där vi arbetar på ett förebyggande sätt för att minska yttre miljöpåverkan samtidigt som vi säkerställer kvalitativa produkter som håller länge.

Att designa och framställa badrumsmöbler med ett cirkulärt tänk blir allt viktigare och genomsyrar hela vårt design- och produktutvecklingsarbete.

Minska våra produkters miljöpåverkan

Design och produktutveckling

Hållbarhetsarbetet börjar redan i Svedbergs produktutveckling där ett förebyggande arbete för att minska yttre miljöpåverkan kombineras med att säkerställa utvecklingen av produkter som håller länge.

Design och produktutveckling

Kontroll och flexibilitet i egen produktion

Genom egen produktion i Dalstorp skapas en närhet till våra kunder. Att ha egen tillverkning gör att Svedbergs kan erbjuda innovativa samt kvalitativa produkter och samtidigt arbeta för att hitta såväl flexibla som kundanpassade lösningar.

Kontroll och flexibilitet i egen produktion

Badrum från Dalstorp sedan 1962

Fokus på kvalitet

Fabriken i Dalstorp är ISO-certifierad för både miljö och kvalitet enligt ISO 9001 och ISO 14001. I fabriken sker också ett systematiskt arbete för att säkerställa att produkterna framställs så resurseffektivt, miljö- och klimatsmart som möjligt.

Fokus på kvalitet

Miljömärkning av produkter

Svedbergs arbetar aktivt med att registrera produkter i Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Svanens Husportal för att möta krav från kunder och samarbetspartners. Läs mer om våra miljömärkningar på sidan miljö.

Miljömärkning av produkter

Svedbergs hållbarhetsarbete

Vi på Svedbergs har hållit på med hållbarhetsarbete länge, riktigt länge då det börjar närma sig hundra år. Läs mer om vårat miljö- och hållbarhetsarbete

Svedbergs hållbarhetsarbete

Vårt val - fem fokusområden

Att skapa hållbara produkter som består år efter år är en självklarhet för oss på Svedbergs. Svedbergs hållbarhetsstrategi går under namnet "Vårt val" och innehåll fem fokusområden med tydligt uppsatta mål.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.