Villa Nolvik

Varberg, Sverige

I Villa Nolvik möts du direkt av ljuset från trädgården genom den helglasade altandörren. Här blir uteplatsen en naturlig del av ert vardagsrum och från köket har du alltid nära ut, oavsett om du har morgonkaffet eller grilltillbehören i handen. Det här är ett hus som känns större än det är, tack vare ljusinsläppet och den genomtänkta planlösningen. Du har gott om plats i såväl sovrum som badrum och klädvårdsrum. Behöver ni ännu mer förvaring? Byt ut ett av sovrummen mot en lyxig walk-in closet. Duka upp en härlig frukostbuffé på köksön.

divider

Projekt: Villa Nolvik
Ort: Varberg
Bostadssegment: Äganderätt
Antal bostäder: 1
Samarbete: Tommy Andersson, Bra Bygg

Byggnadsart: Nybyggnad
Kategori: Enfamiljshus
Byggstart: Februari-21
Färdigställt: Juni-21
VS-Entreprenör: Ulf Hilding, Norra Näs vvs

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Villa Nolvik i samarbete med Tommy Andersson, Bra Bygg. Vi har levererat möbler till badrummet. De möbler som har funnits att välja på är framför allt våra badrumsserier Forma, duschserie Skoga och handdukstork Diana S.

Villa Nolvik i Varberg i samarbete med Tommy Andersson, Bra Bygg.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.