Villa Lippa

Lohja, Finland

Villa Lippa är en högkvalitativ fritidslägenhet som kombinerar ekologiska byggmaterial och modern arkitektur. Villan ligger i Kisakallio, bredvid olika sportmöjligheter, samtidigt vid stranden av natursköna Lohjajärvi. Lägenheten är byggd för en familj, men den ingår också i uthyrningsringen Kisakallio. Villa Lippa fungerar som pilot i ett område där det finns planer på att bygga fler fritidshus av samma typ.

divider

Projekt: Villa Lippa
Ort: Lohja
Bostadssegment: Enfamiljshus
Samarbete: Finnlog Oy
Färdigställt: Juli 2021

Beställare: Iloa 360 Oy
Interiör arkitekt: 
Iloa 360 Oy
Arkitekt: 
Finnlog Oy
Webbsida: https://finnlog.fi/villa-lippa/

"Jag ville ge naturen en flod av fönster och få in samma frid av naturen inne i huset. Den fridfulla helheten är byggd av hållbara, äkta och högkvalitativa material och tidlös design. Den spektakulära bakgrundsbelysta Valje-spegeln ger rummet precis rätt atmosfär."

- Heli Virtanen, Interiör arkitekt

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

"Samarbetet med inredare Heli Virtanen var rakt på sak och Helis professionalism återspeglas i de vackra kombinationerna av material och färger i badrummen och på andra ställen i lägenheten."

- Kai Koskela, Svedbergs

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Villa Lippa i samarbete med Finnlog Oy. Vi har levererat möbler till de tre badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt våra badrumsserie Forma, badkar Reyk och spegel Valje.

Villa Lippa i Lohja i samarbete med Finnlog Oy.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.