Sjösidan

Tranemo, Sverige

Ett stenkast från den rogivande sjön i Tranemo byggs det 24 nya stilsäkra lägenheter. Bostadsrättsföreningen med det passande namnet Sjösidan består av moderna, bekväma och kvadratsmarta lägenheter. Erik Larsson Bygg tillsammans med inredningsbyrån Oddbirds har skapat hem där livet är till för att hända. Tre unika designkoncept att välja på där den valda stilen genomsyrar som en röd tråd i alla rum, från hallen till badrummet, för att passa varje enskild köpare.

divider

Projekt: Sjösidan
Ort: Tranemo
Bostadssegment: Bostadsrätt
Antal bostäder: 24
Samarbete: Erik Larsson Bygg

Byggstart: Januari 2023
Färdigställt: Maj 2023
Beställare/byggherre: Erik Larsson Bygg
Inredningsarkitekt: Oddbirds
Vs entreprenör: Cretec Gislaved

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Genom att erbjuda tre olika koncept och låta kunderna anpassa dem efter deras personliga preferenser kan man skapa lägenheter som är både personliga och hållbara. En överväldigande tillvalskatalog kan leda till inkonsekventa val, detta kan undvikas genom att erbjuda en begränsad mängd valmöjligheter som är väl genomtänkta och harmonierar med varandra.

Att säkerställa att material och designval harmoniserar med varandra kan också bidra till en sammanhängande estetisk upplevelse. Genom att kombinera personliga önskemål med en hållbar och enhetlig design kan man skapa lägenheter som verkligen känns som hemma.

- Inredarna på Oddbirds

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Sjösidan i samarbete med Erik Larsson Bygg. Vi har levererat möbler till de 24 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt våra badrumsserier Epos och Forma, duschserie Skoga och handdukstork Amor.

Sjösidan i Tranemo i samarbete med Erik Larsson Bygg.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.