Auktions- kammaren

Varberg, Sverige

I Malmen-kvarteret, inte långt från central­stationen i Varberg, skymtar det gula fabriksbyggnaden. Bygg­naden, vacker och full av minnen från det förflutna. En historia som börjar med en framgångs­saga om att göra marmelad av lokala frukter och bär. Med tiden blev fabriksbyggnaden en spektakulär samlingsplats och en plats där vackra ägodelar fick en ny ägare. Ett så kallat auktionshus. Nu har tiden kommit, 18 nya lägenheter kommer att ta form i den vackra gamla fabriksbyggnaden. Ett ombyggnads­projekt med avsikt att bevara husets karaktär och själ.

divider

Projekt: Auktionskammaren
Ort: Varberg
Bostadssegment: Bostadsrätt
Antal bostäder: 18
Samarbete: Derome Bostad

Inredningsarkitekt: Miranda Johansson
Bostadstyp:
Lägenheter
Startdatum:
mars 2022
Färdigdatum: maj 2023
Boyta: 29 - 71 kvmSvedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Auktionskammaren i samarbete med Derome Bostad. Vi har levererat möbler till de 18 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt vår badrumsserie Forma, duschserie Skoga och tvättställ stil.

Auktionskammaren i Varberg i samarbete med Derome Bostad.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.