Linden

Ulricehamn, Sverige

Kvarteret Linden 2 är ett modernt bostadsområde mitt i centrala Ulricehamn som tar tillvara på allt som kommer med att bo i en småstad. Det är närhet till natur och grönområden såväl som restauranger, skolor och vårdcentral. De boende har även utsikt över sjön Åsunden som bidrar till charmen att bosätta sig i staden. Kvarteret Linden 2 erbjuder 42 lägenheter i absolut toppläge, de flesta har en fantastisk utsikt över sjön och väl tilltagna balkonger.

divider

Projekt: BRF Linden
Ort: Ulricehamn
Bostadssegment: Bostadsrätt
Antal bostäder: 42
Samarbete: Hökerum Bygg

Färdigställt: Juli 2023
Arkitekt: Arkitekthuset Jönköping
Byggentreprenör/Totalentreprenör: Hökerum Bygg 
VS-entreprenör: Västgöta Rör
Websida: https://www.hokerumbygg.se/kvarteret-linden/ 

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Linden i samarbete med Hökerum Bygg. Vi har levererat möbler till de 42 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt våra badrumsserier Forma och Skapa och duschserie Skoga.

"Som helhetsleverantör av badrummet kan vi erbjuda ett sortiment som passar både beställare och slutkund." - Kjell Johansson, Projektsäljare Svedbergs

BRF Linden i Ulricehamn i samarbete med Hökerum Bygg.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.