Linaberg

Bromma, Sverige

De nya bostäderna är en del i stadens satsning att bygga 140 000 nya bostäder till 2030. I kvarteret bygger Stockholmshem sammanhängande sexvåningshus med sju trapphus och 131 lägenheter på 1-5 rum och kök. Husen är utformade i klassisk kvartersstruktur och har putsade fasader i jordnära kulörer. Längs Tappvägen blir det en allé med pilar och körsbärsträd.

divider

Projekt: Linaberg
Ort: Bromma
Bostadssegment: Hyresrätt
Antal bostäder: 131
Samarbete: Stockholmshem AB

Byggstart: 2017
Färdigställt: 2021
Arkitekt: Reija Toivio, Brunnberg & Forshed Arkitektkontor AB
Bygg-/Totalentreprenör: Mats Hellberg, NCC Sverige AB
VS-Entreprenör: Thomas Sundin, Rörcompaniet AB

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Linaberg i samarbete med Stockholmshem. Vi har levererat möbler till de 131 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt vår badrumsserie Forma, duschserie Skoga och badkar Emalj.

Linaberg i Bromma i samarbete med Stockholmshem.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.