Tammiston Emil

Vantaa, Finland

Asunto Oy Vantaan Tammiston Emil ligger i ett populärt bostadsområde i huvudstadsregionen, precis bredvid ett naturskyddsområde. En vacker ekdunge, öppna fält och vacker joggingterräng invid Vanda å lockar många att njuta av naturen och dess lugn. Dessutom gör läget i närheten av Helsingfors-Vanda flygplats, Köpcentret Jumbo och nöjescentret Flamingo samt den omfattande servicen i köpcentret Ostospuisto Tammisto objektet särskilt intressant. Med sin arkitektur passar objektet väl in i det gröna och aktiva området Rosendal.

divider

Projekt: Tammiston Emil
Ort: Vantaa
Bostadssegment: Bostadsrätt
Antal bostäder: 70
Samarbete: Rakennusliike Lapti Oy

Storlek badrummen:5-7 kvm
Färdigställt:
 Oktober 2022
Miljömärkning: Svanen, M1 klassificering
Arkitekt: Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy
Webbsida: https://lapti.fi/asuntoyhtio/asunto-oy-vantaan-tammiston-emil/

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Om Tammiston Emil

Tammiston Emil är ett bostadsaktiebolag som består av två höghus med 70 bostäder av olika storlek. Alla bostäder är försedda med högklassig badrumsinredning från Svedbergs, som sömlöst passar ihop med de övriga inredningslösningarna. Svedbergs badrumsinredningar tillverkas på ett hållbart och miljövänligt sätt i bolagets egen fabrik i Sverige.

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Tammiston Emil i samarbete med Rakennusliike Lapti Oy. Vi har levererat möbler till de 70 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt vår badrumsserie Epos, spegelskåp Sarek och tvättställ Ise.

"Samarbetet med Lapti har varit mycket enkelt och smidigt. Det har varit trevligt att få vara med om att bygga arkitektoniskt boende som piggar upp gatubilden i Vanda. Vi är glada över att man i badrummen i Tammiston Emil, utöver en vit inredning, även har använt vacker badrumsinredning i tränyanser som ek och ask" - Taina Auvinen, Svedbergs

Tammiston Emil i Vantaa i samarbete med Rakennusliike Lapti Oy.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.