Knytkalaset

Malmö, Sverige

I Sege park blommar redan buskarna, gräsmattor breder ut sig med plats för picknickfilten och utanför Knytkalaset står en ståtlig kastanjeallé. Här bor du bland kulturhistoriska byggnader med en nätt cykeltur till stan. Där delningsekonomi och framtidens boendelösningar genomsyrar området. Med torget utanför och en hubb där du kan dela allt från cyklar till verktyg med grannen. För att vardagen ska vara lättare. Och roligare. Välkommen till Knytkalaset i Sege Park. Lägenheternas planlösningar är flexibla så att du kan förändra och anpassa ditt boende. I treorna och fyrorna kan du välja bort en vägg och göra vardagsrummet ännu större. 44 smarta lägenheter, i ett område som ska bli Malmös skyltfönster för hållbar utveckling med Neighbourhood sharing i fokus.

divider

Projekt: Knytkalaset
Ort: Malmö
Bostadssegment: Bostadsrätt
Antal bostäder: 44
Samarbete: Serneke AB

Startdatum: Oktober 2021
Färdigdatum: April 2023
Miljömärkning: Miljöbyggnad Silver
Beställare: Serneke AB
Arkitekt: Joakim Kaminsky

Arkitekten bakom Knytkalaset

"Vi har utgått från världen som finns i Sege park idag, de vackra byggnaderna, färgskalan och det gamla teglet. Jag tror Knytkalaset, som ligger precis i kanten av området och har parken hela vägen inpå, kommer att uppfattas som en plats med mycket historia trots att det är nyproduktion"
- Joakim Kaminsky, arkitekt

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Sernekes ord om Knytkalaset

I BRF Knytkalaset har vi haft ynnesten att ha genuint glada och mycket engagerade kunder. Något som alltid är utmanande i bostadsprojekt är de långa ledtiderna där kundernas tillval i vissa fall hinner utgå ur sortimentet och där vi tillsammans får hjälpas åt att hitta ersättningsprodukter som är motsvarande och som möter kundens förväntningar! Trots att projektet haft en grundläggande inredningsnivå är Svedbergs kända för att leverera hög kvalitet som kunderna uppskattar. Något som uppskattats extra mycket för de som gjort tillvalet spegelskåp är magneten där du kan fästa din pincett eller nagelsax!
- Sofia Wallskog, ansvarig Serneke

 

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Knytkalaset i samarbete med Serneke AB. Vi har levererat möbler till de 44 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt våra badrumsserie Forma och duschserie Skoga.

Knytkalaset i Malmö i samarbete med Serneke AB.

Svedbergs om projektet

Det är kul med dessa projekt, där hela området lyfts av att få bygga bostäder i modern och genomtänkt arkitektur. Joakim är skicklig och ett namn på mångas läppar så visst är det fint när vi på Svedbergs kan få inreda badrum för liv och lust.
- Hanna Westman, projektansvarig Svedbergs

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.