Jm Vaapukkapiha

Helsingfors, Finland

Ett flerbostadshusprojekt i en maritim miljö nära Helsingfors centrum, byggt med miljö och hållbar utveckling i åtanke. Badrummen är inredda till en hög standard, med hänsyn till utrymme och syfte. Svedbergs produkter är perfekta för resmålet, inte bara på grund av sin tidlösa design, utan också på grund av sitt lilla koldioxidavtryck.

divider

Projekt: JM Vaapukkapiha
Ort: Helsingfors
Bostadssegment: Bostadsrätt
Antal bostäder: 81
Samarbete: JM Suomi Oy

Badrumsstorlek: 5-7kvm 
Färdigställt: juni 2020
Arkitekt: Jukka Turtiainen Oy
Miljömärkning: Svanen
Kategori: Flerbostadshus

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet JM Vaapukkapiha i samarbete med JM Suomi Oy. Vi har levererat möbler till de 81 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt vår badrumsserie DK.

JM Vaapukkapiha i Helsingfors i samarbete med JM Suomi Oy.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.