Lektorn & Vaktstugan

Sundbyberg, Sverige

45 Nya lägenheter intill naturreservat. Välkommen till området altia i Ursvik. I höjd med trädtopparna förbereder vi bostadsrättsföreningen altia – lektorn om 45 lägenheter. Här byggs det öppna och ljusa lägenheter i olika storlekar.

divider

Projekt: Lektorn & Vaktstugan
Ort: Sundbyberg
Bostadssegment: Bostadsrätt
Antal bostäder: 152
Samarbete: Järntorget

Badrumsstorlek:<5kvm
Byggstart:
 2019
Färdigställt: 2021 hösten 
Byggnadsart: Nybyggnad
Kategori: Flerbostadshus

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Lektorn & Vaktstugan i samarbete med Järntorget. Vi har levererat möbler till de 152 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt våra badrumsserie Forma och duschserie Skoga.

Lektorn & Vaktstugan i Sundbyberg i samarbete med Järntorget.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.