Kakola

Åbo, Finland

Hotel Kakola är ett mindre finskt hotell som ligger i ett före detta fängelseområde i centrala Åbo. Kakolafängelset byggdes 1863 och har under åren utökats flera gånger. Kakola var en gång i tiden Finlands största och farligaste fängelse. Fängelset innehöll endast manliga fångar och vid ett tillfälle bara de farligaste brottslingarna. Under fängelsets storhetstid var fängelset ett hem för mer än 1300 interner men när ett nytt och modernt fängelse byggdes lämnades Kakolas lokaler tomma och Kakola yhtiöt startade förvandlade fängelseområdet till ett högklassiskt hotell. Idag finns det såväl bostadslägenheter, restauranger, kaféer som ett spa i området

divider

Projekt: Hotell Kakola
Ort: Åbo
Kategori: Hotell
Antal bostäder: 148
Samarbete: Olli Ojala, Kakola yhtiöt

Badrumsstorlek: 5-7 m²
Byggstart: Hösten 2018
Färdigställt: September 2020
Beställare: Marja Vehkomäki, Ahlsell Skanssi
Byggnadsart: Nybyggnad

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Hotell Kakola i samarbete med Olli Ojala, Kakola yhtiöt. Vi har levererat möbler till de 148 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt vår duschserie Skoga och handdukstork Diana S.

Hotell kakola i Åbo i samarbete med Olli Ojala, Kakola yhtiöt.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.