Basecamp

Svalbard, Norge

Basecamp Explorer Spitsbergen beläget så långt norr ut du kan komma i den arktiska naturen. De arbetar med kontraster för att stärka upplevelsen för sina gäster. Det är kallt, stort och mäktigt men att komma in hos dem är varmt, tryggt och lyxigt med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva efter en dag full av utforskande.

divider

Projekt: Basecamp Explorer Spitsbergen
Ort: Svalbard
Bostadssegment: Hotell
Antal bostäder: 16
Samarbete: Basecamp Explorer Spitsbergen AS

Startdatum: Oktober 2022
Färdigdatum: November 2022
Storlek badrum: 4 kvm - 12 kvm
Interiör designer: Halvor Bakke
Webbsida: www.basecampexplorer.com/no

Svedbergs - Er projektpartner

Smidiga ritverktyg

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Välj själv mellan olika möbelserier, storlekar och färger.

Fokus på kvalité

Tack vare omsorgsfullt valda material och montering genomförd av experter redan i fabrik kan vi erbjuda våra kunder upp till 20 års garanti.

Svensktillverkat

Vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler i fabriken för att skapa ett så enkelt och smidigt inköp som möjligt.

”Att det är tillverkat i Sverige var en avgörande anledning till att vi valde badrumsinredning från Svedbergs.”

- Brita Knutsen Dahl, ordförande och delägare i Basecamp Explorer Spitsbergen AS

Om badrummen

Lösningsorienterad var ett nyckelord i detta projekt där alla 16 badrummen var olika stora och hade olika planritningar. Det var viktigt att badrumsinredningen passade badrummet och inte tvärtom. Dessutom, en utmaning logistikmässigt, att frakta 13 pallar med badrumsinredning till världens nordligaste punkt. Inte helt lätt men Brita Knutsen Dahl beskriver samarbetet. ”Att få den tryggheten som vi har fått från vår leverantör, Svedbergs, har betytt oerhört mycket för oss.

Det blev fint och jag skulle rekommendera Svedbergs till andra inom samma bransch”. Brita Knutsen Dahl som har haft hand om interiören och val av produkter i samarbete med Svedbergs i Norge, Jørn Børholm, gjorde att badrummen går fint tillsammans med resten av hotellet.

"Små badrum behöver också lyxig och snygg badrumsinredning. Därför har vi tagit fram Epos i 60cm. Den lämpar sig för små badrum, hotellbadrum och gästbadrum. Basecamp hade en ambition att tillföra en exklusiv känsla till sina hotellbadrum."

- Halvor Bakke, interiör designer

Stolta leverantörer till projektet

Vi på Svedbergs är stolta leverantörer till projektet Basecamp i samarbete med Basecamp Explorer Spitsbergen AS. Vi har levererat möbler till de 16 badrummen. De möbler som har funnits att välja på är framför allt vår badrumsserie Epos, duschserie Skoga och tvättställ Myre.

Basecamp i Svalbard i samarbete med Basecamp Explorer Spitsbergen.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.