SMART PLÅTMÖBEL, MATCHA MED EMALJBADKAR

Intro är Svedbergs tuffaste möbel när det kommer till hårdhet och slitstyrka. En nyhet för i år är att företagets emaljbadkar nu också kommer i Intros färgskala. Resultatet har blivit den perfekta matchningen. Färgerna det går att välja mellan är mattvit, grafitgrå, sand och salvia.

Intro badrumsmöbler salvia

För badrumsmöbeln Intro används plåt som grund, lacken är baserad på nanoteknik. En kombination som ger ett bra ytskikt som är extremt tätt och tåligt. Det statliga forskningsinstitutet RISE har gett produkterna högsta betyg.

Intro tvättställsskåp i salvia

– Det är en badrumsmöbel som tål fukt extra bra. Stilen är ren och avskalad och passar perfekt för de lite mindre badrummen. En snygg detalj är hålgreppet i dörren, säger Johan Körner, designchef på Svedbergs.

Av tradition kan Svedbergs det här med plåt och vet vad som krävs för att få riktigt slitstarka produkter. De använder sig av sin egen metod EnduraDry. Inte enbart Intro, utan alla skåp och lådor görs av galvaniserad plåt, det material som bilindustrin en gång utvecklade.

Intro tvättställsskåp i sand

– Naturligtvis görs allt i en sluten process i vår egen lacklinje.

Svedbergs klassiska badkar av slitstark emalj finns i flera olika längder; 130, 140, 150, 160 och 170 cm. Baddjupet är 39 cm och det går att välja mellan vit eller svart front. Tack vare benens hörnplacering och halvfronten finns det möjlighet till smart förvaring under badkaret. Halvfronten gör det även lätt att komma åt att städa. Emalj är ett slitstarkt material som har förknippats med badkar i decennier. Under emaljen på Svedbergs badkar finns en grund av formpressad stål. Emalj är en ren naturprodukt som står emot slitage och repor på ett bra sätt.

Emaljbadkar i salvia, sand och antracit

– Den som vill kan komplettera med en väggmonterad blandare eller ett duschbatteri med duschtallrik. Många väljer också en skärmvägg för att få bättre duschutrymme. En annan viktig detalj som vi erbjuder på våra emaljbadkar är fem års garanti, avslutar Johan Körner.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.