GÖR LITE SOM DU VILL MED FORMA.

Svedbergs möbelserier går att se som olika uttryck för en och samma känsla. Det handlar om kärleken och omsorgen för det estetiska, praktiska och hållbara. Men också för möjligheten att skapa ett individuellt uttryck. Det är precis så det är med möbelserien Forma, idag en klassiker som behåller sitt grepp som en av storsäljarna.

Forma badrumsmöbel

Johan Körner, designchef på Svedbergs har en förklaring. – Den skandinaviska känslan verkar ha ett evigt liv och där är Forma alltid lika aktuell. Det ska vara enkelt och avskalat i kombination med naturliga material. Färger som sand och grått, gärna med vitt som bas. Härliga kontraster skapas enkelt med jordtoner och mörka eller ljusa träslag.

Forma är precis som det låter. En möbelserie möjlig att forma nästan precis hur som helst. Här finns förutsättningarna, resten är upp till kunden. Resultatet blir inte bara bra, det blir personligt och genomtänkt. Möjligheterna består av fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Dessutom erbjuder Svedbergs 20 års garanti på alla badrumsmöbler.

Forma tvättställsskåp i svart ek

Det är enkelt att tycka om Forma. Linjerna är raka och rena där detaljerna får ta plats. Samtidigt kan möbeln få olika uttryck beroende på val av bänkskiva, tvättställ, blandare, sidoförvaring och badkar.

Forma dekor. Integrerat handtag

– Att välja bänkskiva är en konst i sig och har stor betydelse för helhetsintrycket. Dekton och Silestone är två bra och snygga bänkskivor som passar till Forma. Dekton är ett extremt hårt och reptåligt material och Silestone är ett av jordens hårdaste material, förklarar Johan.

Färgen har naturligtvis stor betydelse för känslan, uttrycket och helheten. Därför går det att välja mellan standardfärgerna vit, skiffergrå, blond ek och svart ek samt tillvalsfärgerna hav, granit, kalk, sand och salvia.

Forma badrumsmöbel. Svedbergs färgkollektion

– Det här är en möbelserie som passar de flesta badrum, stort som litet, beroende på den höga flexibiliteten. Se det lite som att Svedbergs står för möjligheterna, kunderna för fantasin. En befriande känsla eftersom det helt enkelt går att göra lite som man vill, avslutar Johan.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.