Hanna Westman, Svedbergs Pro

Hanna Westman

Hanna Westman, Svedbergs Pro

Direkt: 0321 53 30 10
Mobil:
 070 848 06 85
hanna.westman@svedbergs.se

Fler kontaktuppgifter

Hanna Westman, Svedbergs Pro

Vi möter Hanna, hon är en av våra projektsäljare här på Svedbergs. Hannas distrikt sträcker sig över södra Sverige. Läs mer om Hanna och vad hon tycker om att jobba på Svedbergs Pro eller boka ett möte för ditt nästa projekt.

Min resa på Svedbergs Pro: Erfarenhet och passion

Jag började på Svedbergs i Augusti 2019, och så här på frågan så måste jag erkänna att jag blir lite stressad. Har det redan gått tre år? Man brukar ju säga att tiden går snabbt när man har roligt och det stämmer mycket väl för mig. Jag är lyckligt lottad, killarna på Svedbergs Pro och mina tjejer på projektsupport är två stora trivselfaktorer. Jag har alltid lockats av att arbeta med etablerade varumärken, det har präglat min karriär kan man nog säga. Jag känner en enorm stolthet av att få vara med och skriva en liten bit historia i Svedbergs framgångssaga.

Ditt bästa badrumstips vid en projektering?

Våga blanda discipliner! Vi är alla experter på vårt eget område men det räcker inte alltid hela vägen.

Om du skulle renovera badrummet idag vad skulle du välja?

Hade jag renoverat mitt badrum idag så hade jag valt vår nya Epos i 60 cm som äntligen blir tillgänglig för oss med lite mindre badrum. Gärna i vitpigmenterad ask och med Relief fronten, jag hade låtit kröna verket med ett svart tvättställ i mineralkomposit. Jag är barnsligt förtjust i vår Ejer tvättställsblandare (för er som besökte vår monter på Nordbygg, så blev det ganska så tydligt) en sådan i matt svart, villhöver jag! Jag har däremot svårt att besluta vilken överdel jag skulle ha valt, skomakarens barn osv. Det lutar åt vår runda Valje spegel, gärna i oversize men jag vet ju också att det kommer lite nya spännande tillskott till spegelskåpen…

Varför Svedbergs

Fem anledningar till varför våra projektsäljare tycker du ska välja Svedbergs framför andra leverantörer.

Ansvar

Ansvar

Det ligger ett stort ansvar i händerna på vår generation att alltid välja en hållbar produkt, ta gärna del av vårt hållbarhets arbete och gör en jämförelse.

Montering

Montering

Smart och ekonomisk installationsteknik, det går snabbt och enkelt att montera våra möbler. Med få håltagningar i tätskiktet.

Kvalité

Kvalité

På Svedbergs har vi låtit trepartscertifiera våra ytskikt, givetvis med högsta kvalitet genomgående. Dvs både trä-och plåtmöbler.

Säljverktyg

Säljverktyg

Jag skulle vilja slå ett slag för vårt digitala projektstöd, här finns mycket bra hjälpmedel för arkitekten till entreprenaden.

Sortiment

Sortiment

Sist men inte minst så måste man ju någonstans tycka om det man ser, det är möbler du ska leva med länge.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.