Erik Thörn Svedbergs Pro

Erik Thörn

Erik Thörn Svedbergs Pro

Direkt: 0321 53 31 59
Mobil: 073 357 29 19
erik.thorn@svedbergs.se

Fler kontaktuppgifter

Erik Thörn, Svedbergs Pro

Erik Thörn, svensk säljchef och ingår i Svedbergs projekt. Han utgår från Stockholm och har övergripande ansvar för den svenska marknaden. Läs mer om Erik och vad han tycker om att jobba på Svedbergs Pro eller boka ett möte.

Min resa på Svedbergs Pro: Erfarenhet och passion

Tiden går riktigt fort när man har roligt och har redan baserat 8 år inom Svedbergs. Det jag verkligen gillar med Svedbergs är den generella stämningen och känslan i bolaget som skapas av alla engagerade medarbetare. För min del har jag också uppskattat möjligheten till min personliga utveckling genom att få prova nya roller inom företaget. Varje morgon när jag vaknar så ser jag fram emot en ny dag på jobbet, det är precis så man ska känna!

Ditt bästa badrumstips vid en projektering?

Stirra dig inte blind på vad du gjort eller arbetat med tidigare utan våga prova nytt. Tänk helheten genom tydliga produkt och inredningskoncept istället för att plocka enstaka artiklar från flertalet leverantörer. Jobba tillsammans med dina leverantörer och utnyttja dom kompetenser som finns runt om kring dig, som i vårat fall är vi på Svedbergs experter på badrum och delar gärna med oss av vår kunskap för att förbättra ditt erbjudande ut mot marknaden.

Om du skulle renovera badrummet idag vad skulle du välja?

Jag skulle välja att arbete med ett produktkoncept med sand färgad inredning i kombination med krom och ljusgrå kalksten på väggar och golv, naturnära färger som skapar en avkopplande känsla i badrummet. Belysningen är superviktig i badrummet så jag skulle lägga fokus på flertalet olika ljuskällor på olika platser i badrummet. Produktmässigt från Svedbergs hade jag vald en Epos 120 i Sand med det integrerade handtaget Relief i massiv ask. Till denna möbel hade jag sedan vald en stor rektangulär spegel Ista som har bra integrerat ljus som även är ställbart. Hade även valt till ett högskåp för extra förvaring i badrummet. Som duschvägg hade jag valt en hörndusch 180 med gångjärn i krom, till den ett takduschpaket Stour med en riktigt stor och härlig taksil. Uppskattar även ljummen handduk när man kommer ut från duschen så har jag plats hade jag helt klart satt in en handdukstork också, här är min favorit Sigyn.

Varför Svedbergs

Fem anledningar till varför våra projektsäljare tycker du ska välja Svedbergs framför andra leverantörer.

Design

Design

Genomtänkta produkter med riktigt bra design och funktionalitet.

Kvalité

Kvalité

Prisvärda produkter gjorda i material för att hålla över tid med garanti upp till 20 år.

Svensktillverkat

Svensktillverkat

Närproducerade produkter med 75% egen tillverkning i vår fabrik i Dalstorp.

Sortiment

Sortiment

En helhetsupplevelse med genomtänkta produktkoncept hela ditt badrum.

Erfarenhet

Erfarenhet

Med lång erfarenhet i branschen är vi redo för att hjälpa dig att förverkliga dina badrumsdrömmar.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna. Kontakta antingen vår kundservice eller en av våra säljare så hjälper vi dig.

Svedbergs Pro
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.