Välkommen till Svedbergs Projekt Andreas Raudvee

Svedbergs Projekt hälsar Andreas Raudvee välkommen som ny projektsäljare. Andreas är 40 år, bor i Eskilstuna med sambo och två bonusdöttrar. Andreas har arbetat som resande säljare de senaste 15 åren varav de två senaste åren som distriktschef på Svedbergs konsument. Samtidigt som vi välkomnade Andreas ställde vi ett par korta frågor om vad han ser framemot den närmaste tiden.

Svedbergs Pro

Hur har din resa varit från Svedbergs konsument till den nya tjänsten på Svedbergs Projekt?

- Den familjära känslan och glädje som jag möttes av första gången jag besökte fabriken i Dalstorp är något jag tycker kännetecknar klimatet i bolaget, det var den första känslan jag kände och samma känsla har jag idag. Nu när jag kliver över till Svedbergs projekt ska det bli riktigt skoj att utveckla projektaffärer ihop med våra samarbetspartners i vårt distrikt.

Vad ser du fram emot inför hösten/vintern?

- Förutom att det ska bli väldigt roligt att påbörja resan med Svedbergs Projekt så ser jag framemot nästa års produktnyheter från Svedbergs som vi kommer visa upp under hösten och i början av nästa år.

Vad är ditt bästa badrumstips vid en projektering?

- Jag tycker det är viktigt att inte enbart kolla på priset vid inköp av badrumsinredning. Det är viktigt att se helheten och vad som ”döljs” bakom lacken så som möblernas livslängd, monteringstid, miljö och logistik. Vi på Svedbergs har många lösningar på hur vi tillsammans med våra partners kan utveckla och effektivisera våra projekt.

Vad skulle du själv välja om du skulle renovera badrummet idag?

Om jag skulle göra om mitt badrum idag skulle det bli ett badrum åt det industriella hållet med vår dusch Rista med en svart Lojsta takdusch, DK kommod och vårt nya spegelskåp Skuru. För att få en bild på hur slutresultatet hade blivit så hade jag använt Svedbergs ritverktyg.

Till sist, om du skulle välja fem saker varför kunden ska välja Svedbergs framför andra leverantörer, vad skulle det vara?

Egen produktion i Dalstorp

Egen produktion i Dalstorp

Egen produktion i Dalstorp vilket ger kortare ledtider, mindre miljöpåverkan och stora möjligheter för kundanpassat sortiment.

Flexibelt sortiment

Flexibelt sortiment

Brett och flexibelt sortiment som täcker in hela badrummet och skapar möjligheten för endast en kontakt och leverantör.

Flexibla logistiklösningar

Flexibla logistiklösningar

Svedbergs flexibla logistiklösningar.

Kvalitetstämpel

Kvalitetstämpel

Svedbergs är förknippade med badrum vilket ger en kvalitetsstämpel på projektet.

Vi tar ansvar för våra produkter

Vi tar ansvar för våra produkter

Vi tar ansvar för våra produkter, allt från kvalitet, miljö till vår Code of Conduct.

Vi tackar Andreas för intervjun och önskar honom lycka till på Svedbergs Projekt. För kontaktuppgifter till Andreas och våra övriga säljare på sidan kontakt.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.