Småhus

Hos oss hittar du allt för hela badrummet. Från badrumsmöbler, tvättställ och blandare till duschar, badkar, handdukstorkar och WC som passar såväl små som stora badrum. Allt passar ihop och allt håller samma kvalitet.

Upptäck allt bakom dörrarna

Med influenser från den skandinaviska designtraditionen med fokus på såväl det praktiska som det estetiska. Vi har vidareutvecklat möbelserien till nya höjder och du märker det på hantverket och detaljerna.

DK

Mixa och matcha som du vill

Forma är inte bara en möbelserie, det är nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Du bestämmer stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Det är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler.

Forma

Skapa harmoni och trivsel i badrummet

Stil är en klassisk och tidlös möbelserie med stor valfrihet som gör det enkelt att hitta en kombination som passar varje badrum.

Stil

Svedbergs Individual Design

Med SiD kan du bygga badrumsmöbeln precis så som du vill ha den. Storleken spelar verkligen ingen roll. Och bänkskivorna måttanpassas efter varje individuellt önskemål.

Formspråk som förhöjer

Med sitt moderna formspråk skapar våra duschserier Skoga och 180° en stilren inramning i badrummet och tar upplevelsen till en helt ny nivå. Om ni har udda mått eller extra lågt i tak kan ni alltid måttanpassa våra duschar.

Skoga och 180°

Förvandla badrummet till tvättstuga

Flytta in tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet. Vi har skåpen och bänkarna som passar och med över 50 års erfarenhet av badrum vet vi vilka krav som ställs i fuktiga miljöer.

Tvätt & Tork

Handdukstorkar

Vi har ett brett sortiment av handdukstorkar i flera storlekar och utföranden. Allt för upphängningen ingår: beslag, skruvar och plugg.

Stabila badkar som håller värmen länge

Våra badkar i gjutmarmor är extremt stabila och håller värmen länge - perfekt för dig som älskar långa och avkopplande bad.

Badkar i gjutmarmor
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.