Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Dokument & material

Här hittar ni länkar till BIM Object, vår mediabank och Svedbergs dokumentbank på nätet där ni hittar både allmänna tips samt specifika råd med monteringsanvisningar och skötselråd om enskilda produkter från Svedbergs.

BIM Object

Vi finns i BIM Object. BIM är det mest vedertagna begreppet för digitalisering av byggindustrin. BIM Object ersätter gamla CAD-system och underlättar arbetet för projektörer, föreskrivande led samt studendet över hela världen. BIM är en processbaserad teknik som innehåller 3D-design, modellering samt integrerad simulering och ser till att informationen flödar genom processen

Tillvalsportalen

Vi finns i Tillvalsportalen som skapar förutsättningar för att bostadsköpare ska få individuella och personligt inredda hem. Samtidigt effektiviserar och förenklar Tillvalsportalen hela bostadsproduktionen.

Homemaker

Vi är anslutna till Homemaker där man som bostadsköpare kan göra sin inredningsval digitalt och via en unik webbshop kan lägenheten skräddarsys utifrån projektutvecklarens produktsortiment.

Homerun

Med tillvalshantering, dokumenthantering upphandling och boendekommunikation på ett och samma ställa kan ni styra all kommunikation via Homerun, vilket gör att ni slipper manuellt arbete och ger kunden all information i rätt tid.

Mediabank

Välkommen till Svedbergs Mediabank. Här finner du aktuellt bildmaterial och dokument till våra produkter. För åtkomst till mediabanken kontakta svedbergs.projekt@svedbergs.se

Servicefilmer

Ta del av vårt stora utbud av servicefilmer för exempelvis montering av WC-fixtur, montering och fyllning av handdukstorkar samt montering av duschkabiner och underdelar.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta våra säljare om du har frågor om våra produkter.