Bostadsrätt

Med raka och rena linjer, klassisk och tidlös design kombinerat med stora valmöjligheter får du möjligheten att välja ut badrumsmöbler som inte kompromissar med kvalitet, detaljer eller funktion.

Badrumsmöbler som passar alla badrum

Vår möbelserie Skapa har ett tidlöst och skandinaviskt formspråk som ger ett luftigt intryck. Skapa är tillverkat i material som tål livet och passar alla badrum, framförallt de som inte är så stora.

Skapa

Skapa trivsel och harmoni i badrummet

Stil är en klassisk och tidlös möbelserie med stor valfrihet som gör det enkelt att hitta en kombination som passar varje badrum.

Stil

Ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler

Forma är ett revolutionerande nytt sätt att köpa badrumsmöbler, välj stil, front, skåp, färg, material, bredd, djup och detaljer.

Lättmonterade spegelskåp

Signum är en svensktillverkad möbelserie tillverkad av fukttålig spånskiva med fyra lager lack. Överdelarna består en stabil spegelram med mekanisk och säker montering och underdelarna är utrustade med mjukstängning och glidskenor.

Signum

Svedbergs Individual Design

Med SiD kan du bygga badrumsmöbeln precis så som du vill ha den. Storleken spelar verkligen ingen roll. Och bänkskivorna måttanpassas efter varje individuellt önskemål.

Formspråk som förhöjer

Med sitt moderna formspråk skapar våra duschserier Skoga och 180° en stilren inramning i badrummet och tar upplevelsen till en helt ny nivå. Om ni har udda mått eller extra lågt i tak kan ni alltid måttanpassa våra duschar.

180° och Skoga

Handdukstorkar

Vi har ett brett sortiment av handdukstorkar i flera storlekar och utföranden. Allt för upphängningen ingår: beslag, skruvar och plugg.

Tåliga och lättstädade badkar

Se våra vackra och praktiska badkar av det lättstädade materialet akryl. Du kan få badkar i mängd olika varianter: kvadratiska, runda eller hörnbadkar.

Akrylbadkar

Praktiska lösningar för tvättstugan.

Flytta in tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet. Vi har skåpen och bänkarna som passar och med över 50 års erfarenhet av badrum vet vi vilka krav som ställs i fuktiga miljöer.

Tvätt & Tork
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.