Vi inreder hela badrummet

Vi har allt för badrummet. Det blir enklare och mer effektivt så. 2019 förstärker vi vårt nordiska designuttryck, vilket kommer att märkas inte minst i vår omtyckta möbelserie DK. Populära Forma-serien utökas med Forma Fri som uppmuntrar till friare ytor i badrummet. Nya Skoga med sitt moderna formspråk är en av flera nyheter på duschsidan och när det kommer till badkar finns det många modeller och material att välja mellan.

Allt på en gång

Vi kan producera snabbt och smidigt. Sortimentet är enkelt att installera för att effektivisera byggnation och renovering. Vi levererar hela badrummet, färdigt att montera, komplett på en pall.

Hyresrätt

Vi har badrumsmöbler som är utvecklade och formgivna för de lite mindre badrummen. Med smidig, snygg och solid design är de lätta att rengöra och tål riktigt tuffa tag.

Bostadsrätt

Med rena och raka linjer, klassisk och tidlös design kombinerat med oändliga kombinationsmöjligheter gör att du kan bygga badrummet nästan precis som du vill.

Småhus

Kombinera estetik och funktion, träkänsla och vitt och förstärk det skandinaviskt ljusa och luftiga intrycket. Vi har badrumslösningar för stora och små badrum.

Duschar för små och stora badrum

I våra tre duschserier Skoga, Ritual och 180° har du en mängd olika duschlösningar för alla slags badrum. Om ni inte skulle hitta en modell som passar ert projekt kan du alltid få din dusch måttanpassad.

Svedbergs individual Design

SiD, Svedbergs individual Design är för er som ställer höga krav på form och färg men ändå vill skapa ett badrum med obegränsade möjligheter. Ni kombinerar själva delarna för ett unikt och personligt intryck.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.