Hyresrätt

Vi kombinerar ett modernt formspråk med det funktionella och praktiska. Vi utvecklar och formger produkter som passar i både små och stora badrum. Med badrumsmöbler i smidig och snygg design kombinerat med en solid konstruktion får ni produkter som är lätta att rengöra och tål tuffa tag.

Badrumsmöbel i plåt

Det är rena linjer, det är praktiskt, det är hållbart. Intro är en badrumsmöbel av plåt som tål tuffa tag. Underdelarna är fukttåliga och smidiga att hålla rena.

Intro

Material som tål livet

Badrumsmöbler som passar alla badrum, framförallt de som inte är så stora. Formspråket för Skapa är tidlöst, detaljerna genomtänkta och variationerna många.

Skapa

Stabila badrumsmöbler med fyra lager lack

Signum är en svensktillverkad möbelserie tillverkad av fukttålig spånskiva med fyra lager lack. Överdelarna består en stabil spegelram med mekanisk och säker montering och underdelarna är utrustade med mjukstängning och glidskenor.

Signum

Formspråk som förhöjer

Med sitt moderna formspråk är våra Skoga-duschar en stilren inramning i badrummet och tar upplevelsen till en helt ny nivå. Det ligger i vår natur. Udda mått eller extra lågt i tak? Ni kan alltid måttanpassa Skoga.

Skoga

Robusta badkar i emalj

Emaljbadkar har varit förknippade med det klassiska badkaret i decennier. Formpressat stål och emaljerad yta ger en praktisk och robust design som dessutom gör dem tippsäkra

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.